divendres, 26 de juny del 2009

Mmviatges guanya el 3er premi del Taller Emprenedors 2009!

El pla d'Empresa Mmviatges elaborat durant el Taller Emprenedors 2009 d'Andorra ha aconseguit el 3er premi, dotat amb 1000€.
Aquest és un molt bon inici, que ens anima moltíssim a seguir endevant amb el projecte!
us afageixo la notícia que en Marià ha escrit pel diari BON DIA.
Gràcies a tots per el vostre suport! estem molt contents i agraïts!

El Govern va premiar aquest dijous amb 3.000 euros el projecte guanyador del Taller Emprenedors 2009, consistent en una agència de publicitat sostenible que ofereix un producte integral a petites i mitjanes empreses. El segon i tercer premis, dotats amb 2.000 i 1.000 euros, respectivament, van ser per a dos plans d’empresa relacionats amb serveis de topografia i de produccions multimèdia. El Taller Emprenedors, que va començar a principis d’any amb 17 inscrits, va finalitzar ahir amb l’acte de lliurament de diplomes. En total, han estat una dotzena de particulars -cinc dels quals, universitaris- els que han finalitzat el procés, que culmina amb la presentació del pla d’empresa i una exposició pública del mateix. El projecte guanyador, que serà una realitat entre el setembre d’aquest any i el gener del 2010, combina l’oferta d’un producte integral amb la sostenibilitat. En aquest sentit, la guanyadora del primer guardó, Isabel Santaella, va afirmar que “es tracta d’un estudi creatiu que engloba diverses àrees, com són la imatge corporativa, la web i la música”, i va explicar que l’activitat es realitzarà amb “l’ús de paper reciclat o de tintes que respectin el medi ambient”.El segon premi se’l va endur l’enginyer Marc Mitjana, que invertirà els 2.000 euros en millorar la competitivitat de la seva empresa de servei de topografia, actualment ubicada a la Massana. Finalment, el tercer premi el va recollir l’operadora de càmera Marta Tibau, que va presentar el pla de l’empresa Mmviatges, una productora multimèdia caracteritzada per oferir un producte global composat per vídeo, text i fotografia. Tibau va valorar molt positivament els continguts del Taller Emprenedors, per la possibilitat de “conèixer gent que ha estat emprenedora abans que tu i aprendre de la seva experiència” i per l’aprenentatge “en els àmbits jurídic, econòmic o comptable, entre d’altres”.

1 comentari:

Ben Jailer ha dit...

Us escric per traslladar-vos l'enhorabona i donar-vos tot el meu suport. Espero que la vostra iniciativa doni molts bons fruits, experiència i, per suposat, un material audiovisual excel·lent. No ho dubto ;)