dimarts, 18 de març del 2008

Retorn to peaceful paradasie II : UDAIPUR

El dia 17 al mat'i vam agafar un taxista que ens va portar de Jodhpur a Ranakpur, on hi ha el temple Jainista m'es gran de la 'India i que 'es lloc de peregrinaci'o obligada per a tots els seguidors d'aquesta religi'o. La veritat 'es que el temple 'es molt guapu, i fins i tot ens el van vendre com un temple molt millor que el mateix Taj Mahal. Despr'es de passar un parell d'hores admirants aquests conjunts de temples, el taxista ens va portar per una carretera que era pitjor que la collada de tosses, pero molt interessant per la quantitat de poblets petits que anavem veient durant el trajecte. Finalment vam arribar al nostre dest'i: UDAIPUR. Per la nit no vam veure gran cosa. Nom'es les vistes del llac, que semblaven bastant xules. El dia 18 pel mat'i vam aprofitar per fer algunes compres de roba ( es que hi ha cada cosa que es per flipar!) i per probar-nos roba t'ipica d'aqui, com els saris que porten les noies, i que la Marta es va probar un, que tot i ser molt guapu, 'es xungo caminar amb aix'o possat!!! Per la nostra ruta matinera, tamb'e ens vam creuar amb un animal'o que encara no haviem vist: L'Elefant. S'i. Per als seguidors de les nostres trobades amb la fauna 'india, aqui van un parell de fotos.
M'es tard vam trobar un home que ens va fer de guia per un temple i ens va ensenyar un ritual que el vam seguir al peu de lletra. Tocant 7 cops el marbe que es veu a la foto, aconseguirem la protecci'o de Visnu, i no haurem de trepitjar mai m'es un hospital. Nosaltres ho hem fet. Aviam si al menys ens protegeix durant la resta de viatge! Tamb'e ens va mostrar tamb'e el seu tatuatge de l'Om. Tot un personatge.
Per la tarda vam fer un passeig amb barca pel llac d'Udaipur, i amb la calor que va fer durant la ruta, vam decidir al acabar anar a l'hotel, agafar el banyador, i apropar-nos a l''unic hotel de la ciutat que t'e piscina! Buah! Una tarda de luxe. Piscina, menjar a la terrasseta... i el millor de tot, vam descobrir que en una cantonada de la piscina hi havia un jacuzzi! Mare meva! vam aprofitar per veure la posta de sol des d'aquesta banyera que ens ha deixat com nous!

Dem'a ja marxem cap a Jaipur, a veure si trobem un hotel lliure, ja que son festes per all'a i la cosa esta complicada.

1 comentari:

elisenda ha dit...

I la tornada què tal? Dura?!